pedicure oss denise
pedicure oss denise
 • Hygiënisch
 • Zorgvuldig
 • Kwaliteitsbewust

De drie pijlers van de professionele pedicure

pedicure oss denise

waxen

Geen ruwe stoppels meer, niet meer scheren

Als sinds eeuwen is een vrouw met gladde en vlekkeloze huid het symbool van sensualiteit en schoonheid. Een belangrijk onderdeel hiervan is het ontharen van je huid op die plaatsen waar je geen haar wil hebben. Tegenwoordig is ontharen een vast onderdeel van de regelmatige verzorging en hygiëne voor iedere vrouw.

Er zijn veel verschillende methoden ontwikkeld voor het verwijderen van ongewenste haargroei: van zeer traditioneel (met pincet) tot hoog innovatief technologisch (met laser). Maar niet voor niets gebruikte de koningin van het oude Egypte, Cleopatra, al warme bijenwas voor het verwijderen van ongewenst haar. Waxen is dan ook de meest effectieve en ook minst schadelijke vorm van ontharen. De haren worden snel en geheel verwijderd, blijven dan 3 tot 4 weken weg en, belangrijk, de haarwortel wordt niet vernietigd. Het haar wordt snel verwijderd met zo min mogelijk pijn. En door regelmatig – iedere maand- te waxen blijven je huidhaartjes heel dun en zacht en worden steeds schaarser. Daarnaast leeft je huid op omdat bij iedere wax beurt, de dode huidcellen van je huid verwijderd worden.

pedicure oss denise

Waxen

Behandeling

Prijs

Onder of boven been

€ 20,00

Gehele benen

€ 29,00

Bikinilijn

€ 15,00

Oksels

€ 15,00

Rug

€ 25,00

Armen

€ 18,00

Wenkbrauwen of bovenlip of kin

€ 10,00

Wenkbrauwen + bovenlip

€ 12,00

Wenkbrauwen + bovenlip + kin

€ 14,50

Wenkbrauwen + bovenlip + kin + wangen

€ 17,50

Betaalbare en professionele zorg voor uw voeten

Is er na de wax behandeling nog iets belangrijks?
Direct na het waxen is je huid heel gevoelig. Ga dus niet direct door na de zonnebank, maar wacht 24 uur voordat je je huid weer aan de zon blootstelt. Wees ook voorzichtig met cosmetica op chemische basis en gebruik de eerste 24 uur geen deodorant met alcohol na het waxen van je oksels.

Wanneer en hoe vaak moet ik scrubben?
Scrubben is altijd goed voor je huid. Twee a drie keer scrubben per week voorkomt dat nieuwe haartjes kunnen ingroeien, het verwijdert je dode huidcellen en het stimuleert de bloedsomloop van je huid. Wacht na een waxbehandeling altijd 3 dagen voordat je weer gaat scrubben.

do

 • Hydrateer je huid regelmatig.
 • Scrub je huid 2 a 3 keer per week (maar pas drie dagen na het waxen)!
 • Laat je huid ademen! Losse kleding en natuurlijke stoffen helpen daarbij
 • Regelmatig waxen (iedere 3 a 4 weken) zorgt dat alleen zachte en dunne haartjes terugkomen die ook steeds schaarser worden

don't

 • Niet scheren tussen je wax behandelingen in!
 • Ga niet in de zon daags na het waxen
 • Scrub je huid niet de eerste drie dagen
 • Bij een rode huid; voorkom heet baden, sauna en zonnen
 • Sport niet direct aansluitend op je wax behandeling (geef je huid een paar uur rust)

Bent u verhinderd?

Wilt u, indien u verhinderd bent, dat minstens 24 uur voor uw afspraak bij mij doorgeven? Bij geen bericht ben ik genoodzaakt om de gereserveerde tijd in rekening te brengen.